Kustantaja pyysi James Solheimia poistamaan keitetyn flamingon reseptin kirjastaan "Ällöttävät reseptit", koska reseptiä pidettiin liian ällöttävänä. Resepti periytyy 2000 vuoden takaa roomalaisen keittiön aikakaudelta. Koska ei ole olemassa vaaraa, että suomalainen lukija saisi käsiinsä edes täytettyä flamingoa, julkaisemme reseptin tässä.

1.    Nylje flamingo.
2.    Pese flamingo ja poista höyhenet ynnä muut osat joita ei ole tarkoitus syödä.
3.    Täytä flamingo vihanneksilla, sellerinlehdillä ym. ja sido se säilyttämään muotonsa. Voitele flamingo laardilla.
4.    Keitä lintu padassa, lisää keitinveteen suolaa, tilliä ja viinietikkaa.
5.    Ota puoliksi keitetty lintu pois keittopadasta ja käristä se ruskeaksi hyvin öljytyssä pannussa. Lisää korianteria ja sipulia. Peitä lintu ja jatka keittämistä.
6.    Lisää sakeutettua viinirypälemehua värin lisäämiseksi.
7.    Jauha hieman mausteita, pippuria, korianteria, piparjuurta ja minttua. Kostuta viinietikassa.
8.    Lisää taateleita ja hieman mehua paistinpannusta. Kaada neste takaisin pannuun kastikkeeksi ja hämmennä.
9.    Lisää jauhoja ja keitä kunnes sakenee. Valele lintu kastikkeella.
"Resepti soveltuu myös papukaijoihin."

Muita Solheimin teoksesta sensuroituja ällöttävyyksiä on mm. verilettu, "skandinaavinen lihaton lihapaistos", joka sisältää todellakin - uskomatonta mutta totta - verta.

Silvio Berlusconin kantaa näihin ällöttäviin resepteihin ei ole kysytty.