Amerikkalainen humoristi Robert Benchley oli suosittu pakinoitsija ja arvostelija. Hänen tiliinsä lasketaan useita sellaisia klassisia sukkeluuksia kuin "Jos haluat tehdä jostakusta pilaa, siteeraa häntä". Tilaisuuden tullen hän oli myös kekseliäs keppostelija. Kun Benchley kärsi keuhkokuumeesta, ja lääkäri suositteli hänelle uusia ihmelääkkeitä, sulfatabletteja, Benchley älysi sairaanakin että tilaisuus oli koittanut. Ystävänsä avulla hän liimasi höyhentyynyn sisällyksen iholleen vyötäröstä alaspäin. Lääkärin palatessa kotikäynnille Benchley tempaisi peitteen päältään ja kysäisi johtuiko tämäkin niistä lääkkeistä.

Benchley kuului myöskin Mauri Sariolan kunniakkaaseen koulukuntaan, eli hän lähetteli iskeviä sähkösanomia. Kun Charles Lindbergh oli suorittanut kuuluisan yksinlentonsa Atlantin yli, Benchley sähkötti ystävälleen kirjailija Charles Brackettille Pariisiin "ONKO MITÄÄN UUTISIA LINDBERGHISTÄ STOP LÄHTI TÄÄLTÄ VIIKKO SITTEN STOP OLEN HYVIN LEVOTON". Brackett vastasi välittömästi: "KUKA IHMEEN LINDBERGH?"

Ylittämättömin Benchleyn tempaus oli yksinkertaisen improvisoinnin tulosta. Hän sattui kävelemään Bostonin hienostokaupunginosassa entisen opiskelutoverinsa kanssa. Nuoruuden metkut taisivat tulla Bencheylle mieleen, kun hän äkkiä sanoi ystävälleen "Tule, leikitään vähän sohvilla!"

He valitsivat umpimähkään talon ja soittivat ovikelloa. Sisäkkö avasi oven ja Benchley ilmoitti "Me tulimme sitten hakemaan sitä sohvaa." "Mitä sohvaa?" kysyi sisäkkö ymmällään. "Tuota." Benchley vastasi huomattuaan aulassa sohvan. Benchley ja hänen kumppaninsa tarttuivat rivakasti sohvaan ja sisäkkö salli heidän kantaa sen ulos.

He kantoivat sohvaa jonkin matkaa ja valitsivat jälleen satunnaisesti seuraavan talon.  Jälleen oven avasi sisäkkö. "Päivää" sanoi Benchley. "Me nyt sitten toimme sen sohvan. Minne se kannetaan?" Sisäkkö pyöritteli silmiään, ja osoitti jotakin olohuoneen nurkkaa. He kantoivat sohvan sinne ja poistuivat.

Asia ei selvinnyt ennen kuin kuukausien kuluttua, kun sohvan omistaja sattui kyläilemään talossa ja huomasi oitis sohvan omakseen.