Rekkakuski Larry Walters oli aina unelmoinut lentämisestä. Hän oli pyrkinyt ilmavoimiin, mutta valitettavasti hänet reputettiin huonon näön takia. Kun hän 1982 löysi armeijan ylijäämäkaupasta kuusi kahden metrin läpimittaista säähavaintopalloa, hän pani töpinäksi. Hän tilasi postimyynnistä alumiinisen puutarhatuolin, ja kiinnitti heliumilla täytettyjä ilmapalloja 20-metrisen narun päähän. Kuusi ystävää piti kiinni kulkuneuvosta, jonka Walters oli ristinyt "Inspiraatioksi", ja kiinnitti sen jeeppiin. 2.7.1982 Walters pakkasi mukaan limonaadia, raksuja, laskuvarjon ja LA-käsiradion pitääkseen lennonvalvonnan perillä reitistään.

Alkuperäinen suunnitelma oli kohota 30 metrin korkeuteen ja purjehtia rauhallisesti ilmavirtojen saattelemana kohti Mojaven autiomaata. Waltersin lentoalus oli kuitenkin niin hyvä, että kun naru irrotettiin jeepistä, hän kohosi Hollywoodin yläpuolelle yli viiden kilometrin korkeuteen! Delta-yhtiön lentokone, Los Angelesin ilmavalvonta, ja muut viranomaiset eivät voineet uskoa silmiään. Columbia-avaruussukkulan suunniteltu laskeutuminen peruttiin väliaikaisesti.

Hitaasti paleltuva Walters lähetti kohmeisin sormin hätäkutsua, jonka kaikki LA-harrastajat Los Angelesissa kuulivat. Hän kertoi ampaisseensa taivaalle kuin tykin suusta, ja kuulosti kuuntelijoiden mukaan kauhistuneelta. Sitten hän kertoi aikovansa puhkoa pallot, ja yhteys katkesi.

Yhteys katkesi, koska Walters tiputti sekä radion että pistoolin, jolla hänen piti ampua pallot. Sen verran hän oli onnistunut saamaan aikaiseksi, että hänen aluksensa korkeus aleni tasaisesti, mutta nyt näkyviin tuli uusi vaara: hän uhkasi käristyä korkeajännitejohtoihin. Jollakin ihmeen kaupalla hän selvisi niitä hipaisten, pääsi kolmen metrin korkeuteen, joi loput limonaadista, ja hyppäsi maahan. Waltersin pakkolasku katkaisi sähköt Long Beachin alueelta 20:ksi minuutiksi.

Walters vannoi ettei enää koskaan tekisi vastaavaa, mutta hänen ei myöskään tarvitsisi, koska unelma oli toteutunut. Viranomaiset palkitsivat hänet 10 000 dollarin sakoilla, joista hänen tarvitsi maksaa vain 1500. Myöhemmin Walters esiintyi TV-ohjelmissa. "Puutarhatuoli oli kokonaisuuden paras osa" hän ylisti. "Searsin laatua, se todella toimi."