2116197.jpg

Englantilainen David Icke (s.1952) on moninkertainen ex. Hän on ex-ammattijalkapalloilija (lyhyt reuman katkaisema ura Coventryssa ja Herefordissa 1969-1973), BBC:n ex-urheilukommentaattori ja Britannian vihreän puolueen ex-tiedottaja. Tämän monitahoisen eksäyksen on mahdollistanut se, että herra Icke on vuodesta 1990 alkaen etsinyt ankarasti vastausta kiehtovaan kysymykseen ketkä todella hallitsevat maailmaa. Icken vastaus kuuluu: liskoihmiset.

Hän on vakavissaan.

Icken salaliittoteoria on muuten alan peruskauraa, mutta hänen liskoajatuksensa luo sille omaperäistä hohdetta. Kuten hyvin tiedätte, tai sitten ette, maailmaa hallitsee salaseura, jolle hän antaa mielikuvituksellisen nimen "Veljeskunta". Sitä kutsutaan myös illuminaateiksi tai maailman eliitiksi, joka käyttäytyy kuin maailmanhallitus, demokratialta piilossa ja kansalaisilta salassa. Asian taloudellinen puoli on selitetty jo Siionin Viisaiden pöytäkirjoissa. Sen tehostukseksi on kehitetty 1900-luvun aikana mielenhallintatekniikoita.

Maailmaneliitti johtaa veljeskuntaa, joka on ulottanut lonkeronsa liike-elämään, armeijaan, tiedeyhteisöön, viestintävälineisiin, kirkkoihin, lääketehtaisiin, tiedustelupalveluihin ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Pyramiidin huipulla vetelevät lankoja henkilöt, joita Icke kutsuu vanginvartijoiksi. He eivät ole ihmisiä. He ovat liskohumanoideja, jotka on tunnettu antiikin ajoista asti Babylonian Veljeskuntana, joka palvoo lusiferista tietoisuutta. Monet huomattavat henkilöt polveutuvat heistä, kuten Rotschildit, Rockefellerit, George W. Bush, Hillary Clinton, Harold Wilson, Tony Blair, Kris Kristofferson ja kuningatar Elisabeth II, jota Icke kieltäytyy tapaamasta vaikka häntä ei ole kutsuttu. Vaikka nämä liskoiljetykset ovat täydessä työn touhussa, ja ovat vastullisia mm. juutalaisten joukkotuhosta keskitysleireissä ja Oklahoman ja World Trade Centerin terrori-iskuista, heillä on aikaa osallistua perinteisiin saatananpalvonta- ja lastenraiskausrituaaleihin.

Kuten 1980-luvun scifisarjassa V, nämä liskoihmiset ovat kotoisin Lohikäärmeen tähtikuviosta. He kulkevat kahdella jalalla ja näyttävät ihmisiltä ja elävät keskuudessamme, mutta myös luolissa ja tunneleissa maan alla. Jos joku on ihmetellyt, miksi metro tuli äkkiä 1800-luvulla suosituksi ja mitä tarkoitusta varten todella rakennettiin Amerikan ja Englannin loistokkaat ja kalliit ydinpommisuojat 1960-luvulla, niin Icke tietää kertoa vastauksen. Liskot ovat risteytyneet ihmisten kanssa, ja näin syntyneet hybridit ovat täysveristen liskojen määräysvallassa. Tarina saa omaperäisen vampyyrivivahteen kun Icke mainitsee, että liskoihmisten DNA antaa heille mahdollisuuden muuntautua hahmosta toiseen jos he nauttivat ihmisverta.

Pelastusta ei myöskään ole, sillä juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat kaikki illuminaattien keksintöä. Tarkoitus on hajoittaa ja hallita. Yhtä lailla Icken mukaan rodulliset ja etniset kiistat ovat liskoihmisten aikaansaannosta, sillä omasta alkuperästään tietoisina liskoihmisten ohjelmassa avoin rasismi on korkealla ja arvostetulla sijalla. "Ääretön rakkaus on ainoa totuus", vakuuttaa Icke. "Kaikki muu on illuusiota."

Näine ajatuksineen David Icke yllätti julkisuuden 1991. Icke kertoo että vaikuttavina tahoina ovat olleet mm. muuan brightonilainen meedio ja  matka Peruun. Maaliskuussa 1991 Icke julistautui Kristuksen hengen kanavaksi ja alkoi pukeutua yksinomaan turkoosiin. Terry Woganin tv-showssa yleisö nauroi Ickelle päin naamaa ja Icke pahoitti mielensä. "Lapsesta asti suurin pelkoni oli, että minulle naurettaisiin julkisesti. Nyt siitä tuli totta. TV-esiintyjänä olin ollut kunnioitettu, mutta nyt yhdessä yössä minusta tuli naurunaihe ja mielipuoli. En voinut kulkea yhdelläkään Englannin kadulla ilman että minulle olisi naurettu. Lapseni masentuivat."

Icken tapa ottaa Venäjällä 1890-luvulla kirjoitettu propagandapamfletti Siionin Viisaiden pöytäkirjat todesta, sekä hänen muut juutalaisiin liittyvät käsityksensä ovat tuottaneet hänelle lisää vaikeuksia. Icken historiakäsitys on miellyttänyt uusnatseja, mikä on johtanut arvosteluun poliittisesti korrektien tahojen toimesta, joita tahoja Icke puolestaan pitää illuminaattien työkaluina. Toinen Icken lämpimästi vastaanottanut taho on ollut Amerikan Kalliovuorten ja Preerian osavaltioiden militiat, jotka ovat jyrkästi epäluuloisia erityisesti YK:ta kohtaan ja yleisesti kansainvälistä toimintaa kohtaan sen kaikissa muodoissa ja pitävät itseään kristittyinä isänmaanystävinä. Icke on myös kriittinen ilmastonmuutosta kohtaan ja pitää sitä huijauksena, joka voidaan selittää auringonpilkuilla.

Olen aina lukenut näitä teorioita kaunokirjallisuutena, heijastuksena tuntemistamme peloista, maailman ongelmista ja epätasa-arvosta, ja sellaisina niillä on huomattavaa arvoa. Ne ovat eräs tapa puhua asiasta. Puhumattakaan siitä, kuinka näyttävän salaliittoteorian punominen ja värikkäiden henkilöhahmojen luominen edellyttää eittämättä kirjallista lahjakkuutta. Ickeä arvostetaan kouliintuneena esiintyjänä, joka lyhyeksi jääneen poliittisen tiedottajan uransa aikana teki vaikutuksen kyvyllään puhua monimutkaisistakin asioista selkeästi.

Silti Icken teorian heikkous on, että se on liian yksinkertainen. Ehkä ihmiset jakautuvat tässä asiassa tosiaan kahtia. On niitä, joiden mielestä kaikki menee päin honkia, koska joku salakavalasti ja taitavasti kontrolloi maailmaa ja sen tapahtumia, ja sitten on niitä, joiden mielestä asioiden meneminen päin honkia on paras todistus siitä, että kukaan ei tosiaankaan hallitse mitään.

http://www.davidicke.com/