Tätähän ei tarvitse välttämättä uskoa, mutta stoalainen filosofi Khrysippos (279-207 eKr) kuoli nauruun katsellessaan kuinka hänen humaltunut aasinsa yritti syödä viikunoita. Khrysipposin tiedetään kirjoittaneen 700 teosta, mutta hänen aikaansaannoksistaan on säilynyt vain vähäisiä fragmentteja, ynnä tarina hänen omaperäisestä tavastaan kuolla.

George Plantagenet (1449-1478) tuki veljeään Richard III:tta ja vastusti toista veljeään Edward IV:ttä. Kun Richard III ei saanut hevosta edes valtakuntaa vastaan, Edward IV omi valtakunnan ja ryhtyi puhdistustoimenpiteisiin. Alkoholin vannoutunut ystävä Plantagenet halusi viimeisenä toiveenaan, että teloitusryhmä hukuttaisi hänet viinitynnyriin.

Lähes koko Intiaa hallinneen Mughalin imperiumin keisari Nasiriddun Humayun (1508-1556) oli laskeutumassa kotiobservatorionsa katolta Venusta tarkkailemasta kun hän kuuli muezziinin ilmoittavan rukoushetken alkamisesta. Humayun laskeutui polvilleen, mutta kompastui vaatteisiinsa ja kieri kaltevaa kattoa pitkin kunnes putosi alas. Hän menehtyi vammoihinsa kolme päivää myöhemmin.

Tarina kertoo, että Burman kuningas Nanda Bayin kuoli nauruun vuonna 1600 kuultuaan italialaiselta kauppiaalta, että Venetsia on vapaavaltio jossa ei ole kuningasta. Kriittisemmät historioitsijat puhuvat salamurhasta, joten hänen majesteettinsa ei taida päästä Alex Mitchell –kerhon jäseneksi. (Alex Mitchell, kts. Lisää bisarreja kuolintapoja)

Sir Arthur Raston, kuningasmielisten komentaja Droghedan piirityksen aikana, mätkittiin kuoliaaksi hänen omalla puujalallaan 1649.

Tuberkuloottinen Molière (1622-1673) menehtyi saatuaan rajun yskänkohtauksen näytellessään nimiosaa kuuluisassa näytelmässään Luulosairas. Vastalauseista huolimatta hän näytteli roolinsa loppuun, minkä jälkeen hänet kiidätettiin verta pärskien kotiinsa kuolemaan.

Amerikkalainen tutkimusmatkailija ja merikapteeni John Kendrick saapui 1794 Havaijille, jossa hänen maineikkaampi kollegansa James Cook oli kokenut niin kurjan lopun. Brittiläinen laiva ampui Kendrickille kunnialaukauksen. Valitettavasti tykki oli ladattu.

Masentava runoilija Dan Andersson (1888-1920) lopetti miilunvartijan laulunsa kun hän vieraili Hotelli Hellmanissa Tukholmassa. Hänen huoneensa oli käsitelty vetysyanidilla jotta lutikat heittäisivät henkensä. Sen sijaan henkensä heitti Dan Andersson.

Sirkuksen voimamies Zishe Breitbart (1893-1925) kuoli saappaat jalassa. Hän oli suorittamassa ohjelmanumeroaan, jossa hän löi rautanaulaa viiden tammilankun läpi paljain käsin, kun naulan terä iskeytyi hänen polveensa. Ruosteisesta naulasta voimamies sai jäykkäkouristuksen ja verenmyrkytyksen. Jalkojen amputoiminen ei auttanut, vaan hän menehtyi.

William Kogut suoritti 1930 San Quentinin vankilan kuolemansellissä kaikkien aikojen hämmästyttävimmän itsemurhan, jossa hän käytti välineenään korttipakkaa. Kogut oli saanut tietoonsa että punaisessa väriaineessa oli nitroselluloosaa, joka oli räjähdysaltista, kyseessähän oli nitro. Hän repi huolellisesti punaiset pinnat irti ja tunki ne piippuunsa. Hän muovasi aineksista vedellä kostuttamalla selluloosamassan, jonka hän keitti kerosiinilämmittimessä vuoteensa vierellä. Hän pietti piipun kodan tiiviisti ja kumartui asettamaan imukkeen päätänsä vasten. Kun vesi höyrystyi, nitro räjähti ja pelikortin palaset ampautuivat hänen kalloonsa. Itsemurhakirjeessään Kogut mainitsi, että vain hän itse kelpaa rankaisemaan itseään rikoksistaan.

Jostain historian hämärään jääneestä ja omituisesta syystä baseballammattilainen Len Koenecke (1904-1935) haastoi riitaa lentäjän kanssa kesken lennon. Sydämistynyt lentokoneen miehistö mukiloi Koenecken hengiltä käsisammuttimella.

Montrealilainen mafiapomo Luigi Greco suoritti pizzeriassaan uudistustöitä 1972. Kärsimättömänä toiminnan miehenä hän päätti puhdistaa likaisen lattian nopeasti ja tehokkaasti. Hän kostutti mopin keroseeniin ja pyyhki sillä lattian. Sen jälkeen hän otti metalliraapan ja kävi käsiksi pinttyneimpiin tahroihin. Yksi kipinä riitti. Greco kuoli palovammoihinsa neljän päivän kuluttua sairaalassa.

Vuonna 1981 19-vuotias Jeff Dailey oli ensimmäinen tunnettu henkilö joka kuoli videopelaamiseen. Saavutettuaan Berzerkissä ennätyksensä 16 600 pistettä hän menehtyi rajuun sydänkohtaukseen. Jotta tulisi todistetuksi, että liika on liikaa joka asiassa, vuotta myöhemmin 18-vuotias pelaaja koki saman kohtalon ja 2002 muuan 96 tuntia pelannut korealainen nääntyi aliravitsemukseen ja univelkaan. Koska viesti ei mennyt perille, niin vielä 2005 korealainen Lee Seung Seop nääntyi hengiltä pelattuaan internetkahvilassa Starcraftia 50 tuntia yhtä soittoa.

Rangaistusvanki Franco Brun menehtyi 1987 syötyään Raamatun. Hän tukehtui hengiltä yrittäessään nielaista 6 x 10 x 1,3 –senttistä Gideonin Raamattua. Mielenterveyden ongelmista kärsinyt Brun oli selityksen mukaan siinä uskossa, että hän puhdistuisi paholaisen vallasta ja parantaisi tapansa nielaisemalla Raamatun. Tapahtumahetkellä Brun oli kärsimässä 15 päivän vankeustuomiota.

Amerikkalainen selviytyjä Christopher McCandless ei selviytynyt Denalin kansallispuistossa Alaskassa. Taitelijanimellä ”American Supertramp” tunnettu McCandless oli päättänyt kokeilla kesällä 1992, kuinka hän pärjäisi omillaan Alaskan erämaissa ja majoittui bussiin mukanaan 20 kiloa riisiä, Remingtonin kivääri ja 400 panosta. Syksyllä hänet löydettiin kuolleena bussinsa makuupussista, ilmeisesti kuoliaaksi nälkiintyneenä.

38-vuotias lakimies Garry Hoy kuoli 1993 putoamalla pilvenpiirtäjän 24:nnestä kerroksesta. Hän oli halunnut näyttää toimistossaan vierailleille lakitieteen opiskelijoille, että rakennuksen lasiseinät olivat rikkoontumattomia. Olivat ne. Kun Hoy juoksi lasiseinää päin, lasi irtosi kokonaan raameistaan.

2007 sacramentolainen radioasema KDND järjesti kilpailun ”Hold yor wee for Wii”. Osallistujien piti pidättää rakkoaan samalla kun he joivat suuria määriä vettä. Yksi kilpailun osanottajista, Jennifer Strange, menehtyi vesimyrkytykseen.

73-vuotias James Mason kuoli sydänkohtaukseen, kun hänen huomattavasti nuorempi transseksuaali vaimonsa harjoitutti hänet hengiltä yleisessä uimalassa. 41- vuotias Christine Newton-John veteli Masonia ympäri allasta ja oikeus totesi videon perusteella, että energinen vaimo oli 43 kertaa kieltänyt miestään nousemasta altaasta pois. Vaimo myönsi syyllisyytensä.

Sergei Tuganov menehtyi 2009 seksiin. 28-vuotias Tuganov oli lyönyt vetoa kahden naisen kanssa, että hän pystyisi puuhastelemaan heidän kanssaan tauotta 12 tunnin ajan. Ennen suoritustaan purkillisen viagraa niellyt casanova voitti 3000 punnan vetonsa ja sai heti sen jälkeen kohtalokkaan sydänkohtauksen.