HANNU KARPO (saapuu kuvaruutuun rollaattorin kanssa):
Meidän aikamme köh örh köh hälyyttävin ja eniten köh örh köh keskustelua herättänyt aihe on eittämättä örh köh rock. Rock on käsite, joka köh herättää monessa pelonsekaisia öh köh örh vavistuksia. Onko rock niin pahasta kuin sen väitetään olevan? Johtaako köh köh örh se nuorison huonoille teille? Aiheuttaako rock aidsia? Me haluamme köh köh örh nyt riisua rockilta sen sädekehän ja osoittaa katselijoille, että paljosta puheesta huolimatta köh öh köh köh ei ehkä sittenkään tämän näköinen.

Radiostudiossa:

KARPO:
Pekka Gronow. Te olette tutustunut köh köh örh perinpohjaisesti rockiin ja kirjoittanut siitä kirjoja. Olette lähestynyt köh köh örgh rockia myös yhteiskunnallisena, sosiologisena ilmiönä. Miksi köh köh köh pelottaa ihmisiä?

GRONOW (kainalosauvojen kanssa):
Köh köh örh on aina ollut kapinaa. Kapinaa vallitsevaa järjestystä vastaan, irtiottoa vanhemmista, nuorison tapa saattaa oma köh köh örh kuuluville. Siksi se joskus hätkähdyttää.

KARPO:
Sanotte että köh köh örh on aina ollut kapinaa. Miten kapinallisena pitäisitte köh öhk tämän päivän rockia?

GRONOW:
Se voi köh köh sitäkin. Mutta minulla on sellainen käsitys, että köh köh örh mitä me aikoinamme teimme, oli paljon terveempää ja raikkaampaa.

Katuhaastattelussa:

KARPO:
Köh köh. Mitä mieltä olette rockista?

NUORI TYYPPI:
Paskaa.

Presidentinlinnan edustalla:

KARPO:
Köh köh köh on vaarallista. Usein poliittista. M.A.Numminen, Kekkosen aikana te olitte tekemässä kantaaottavaa örgh-kappaletta ”Kekkonen-rock”. Mitkä olivat köh köh seuraukset?

NUMMINEN (pyörätuolissa):
Se köh köh soittokieltoon. Soittokieltoa ei purettu ennen köh Kekkonen töhörörö köh köh töhöröhö, että hänestä on tehty köh köh. Kun kuulin että Kekkosen tietoon oli tullut että hänestä oli tehty köh köh, niin pyysimme yhtyeen kanssa presidentiltä audienssia, jotta voisimme köh köh töhörörö levyn.

KARPO:
Mitä köh köh tapahtui?

NUMMINEN:
Kekkonen oli valmistautunut tilaisuuteen. Hän oli tuonut paikalle köh köh soittimen. Kun luovutimme köh köh, niin istahdimme heti kuuntelemaan Kekkonen-köh töhörörööh.

KARPO:
Miten köh köh suhtautui?

NUMMINEN:
Ei hän ainakaan minulle näyttänyt köh nyrpeää naamaa.

KARPO:
Eikö hän sanonut uskalletusta sanoituksesta sanaakaan, siinähän köh köh örh rohkeasti että ”Kekkonen hiihtää, Kekkonen kalastaa”! Örgh! Köh köh! Kökögöhöhöhö örh!

NUMMINEN:
Ei.

KARPO:
Mitä mieltä olette köh tämän päivän rockista?

NUMMINEN:
Olen seurannut köh köh, mutta kaipaisin siihen sitä terveyttä ja raikkautta mitä meillä aikonamme töhöröröröh oli.

Katuhaastattelussa

KARPO:
Köh köh örh, mitä mieltä olet rockista?

NUORI TYYPPI 2:
Mitä siitä. Mä kuuntelen rappia.

KARPO:
Mitä se on?

Toimitushuoneessa. Taka-alalla tietokoneen monitori, jossa näkyy sivu ”STOP! POLIISI”.

KARPO:
Köh köh köh on herättänyt levottomuutta poliittisissa päättäjissä ja kasvattajissa. Yhdysvalloissa ja valitettavasti jopa Suomessa köh köh örh on jopa asetettu soitto- ja myyntikieltoon. Miksi yhteiskunta haluaa käyttää köh köh järeitä toimia musiikkia vastaan? Halutaanko rock lakaista köh köh örh maan alle? Tehdäänkö köh köh örh tekemällä rikollista? Tätä asiaa on kysyttävä poliittisilta köh köh öghöh öh öh öh.

Eduskuntatalon edessä

KARPO:
Ulf Sundqvist, te olitte aikoinaan rocklaulun köh köh örh SM-kisoissa ja silti teistä tuli parlamentaarikko. Miten tämä on köh ögögöhöh?

SUNDQVIST (tiputustelineen vierellä):
Se oli kmyf yksinkertaista. Sillä hetkellä kun kmyf politiikkaan, rock-taustastani tuli kmyf kmyf vähäisin syntini.

KARPO:
Voitaisiinko köh ajatella, että öh köh valtiovalta toimillaan köh köh uskaltaisi tukea niinkin vaarallista ja epäilyttävää nuorisotoiminnan muotoa kuin köh köh örgh?

SUNDQVIST:
Minusta kmyf jo korkea aika. Me hyväksymme ja kmyf monia muitakin kulttuurin, myös populaarikulttuurin kmyf. Ei pidä luulla, että kmyf olisi niitä huonompi. Poliittisissa  kmyf kmyf nuorisojärjestöissä onkin esitetty kmyf suuntaisia ajatuksia. Luulen että muutaman seuraavan vuosisadan kuluessa tilanne kmyf korjaantuu.

KARPO:
Nykyisin, elämmehän jo 2000-lukua, köh köh örgh nuorison keskuudessa on syntynyt uusia köh köh virtauksia, sellaisia kuin tämä öö… punk. Mitä mieltä olette köh örgöhgöh tästä… punkista?

SUNDQVIST:
En tiedä kylliksi kmyf tuosta… mitä se kmyf oli… punkista… muodostaakseni kmyf, mutta se mitä olen kuullut, ei tietysti kmyf vaikuta. Se kmyf me teimme aikoinamme, oli jotenkin raikkaampaa ja terveempää.

Hautausmaalla. Hannu Karpo kumartuu hautakiven äärelle.

HAUTAKIVI (Haudantakaisella äänellä): Elämä on lyhyt, rock on.

KARPO: Köh köh örgh, Albert Järvinen.

Konserttisalissa. 165-vuotiaat rollarit sairaalavuoteissaan tapailevat playbackina Satisfactionia.

KARPON ÄÄNI:
Köh köh örgh on vierivä kivi, joka ei sammaloidu. Rock on olemassaoleva köh köh örghöh öh öh. Köh köh on tullut jäädäkseen. Köh on öh örgh örgh töhöröröh muuttava voima. Köh köh on sotaa välinpitämättömyyttä ja ennakkoluuloisuutta vastaan. Kuten moderni örgh köh kuuluu: Köhöh, rauha, rakkaus, siinä vasta köh köh köh kraaaaahhhh….

Loppuplanssi ruudussa: AJANKOHTAISTOIMITUS, YLEISTELEVISIO 2009 - Ensi viikolla teemana: Onko tanssi syntiä?