1800-luvun alun runoilija Theodore Hook keksi John Bull -hahmon, josta tuli Britannian symboli samaan tapaan kuin Yhdysvaltoja edustaa Setä Samuli. Vieläkin kauaskantoisemman vaikutuksen hän teki järjestämällä erään maailman kopioiduimmista kepposista.

Valmistelut kestivät kuusi viikkoa. Theodore Hook, Nancy Mathews ja Henry Higginson tekaisivat neljätuhatta (!) kirjettä kaikkia ammatteja ja yhteiskuntaluokkia edustaville lontoolaisille. Kirjeiden sävy, sisältö, käsiala, ja lähetyspaikka vaihtelivat, mutta kaikissa pyydettiin vastaanottajaa saapumaan 27.11.1810 täsmälleen kello 2 päivällä rva Tottenhamin talolle osoitteessa 54 Berners Street. Joissakin kirjeissä mainittiin, että rva Tottenham haluaa keskustella talonsa myynnistä. Toisissa rva Tottenhamille tilattiin taksikyyti, siis vankkurit, Bathiin. Kolmansissa kutsuttiin vastaanottaja keskustelemaan rva Tottenhamin kanssa tärkeästä liikeasiasta, jota ei sen kummemmin yksilöity.

Lontoon Morning Post kertoi seuraavana päivänä, mitä tapahtui. ”Varakkaan leskirouva Tottenhamin kotikatu muuttui läpikulkemattomaksi. Kymmenittäin liikemiesten kärryjä, vankkureita, ja kauppiaiden tavaralavoja oli pysäköity niin lähelle ovea 54 kuin suinkin oli mahdollista. Lavoilla oli pianoja, kankaita, koruja ja huonekaluja useammankin huoneiston tarpeisiin. Ensimmäisten kadun tukkijoiden joukossa nähtiin kuusi riskiä miestä kantamassa urkua, hiilenkantajia säkkiensä kanssa, partureita peruukkeineen, optikkoja lukuisine myyntiartikkeleineen ym. Kauppiaiden parveillessa oven edessä paikalle saapui kantokärryissään myös Lontoon pormestari kahden palvelijansa kanssa. Pormestari ilmoitti poliisille saaneensa kirjeen, jossa rva Tottenham mainitsi olevansa vuoteen omana, ja haluavansa tavata pormestarin. Berners Street oli kaaoksen vallassa, ja katselijat nauroivat tapahtumalle.

Malborough Streetin poliisit oli kutsuttu hyvissä ajoin pitämään järjestystä, mutta se kävi mahdottomaksi. Vielä kello neljä poliisien oli vartioitava Berners Streetin kulmia, ja estettävä enempien liikemiesten pääsy paikalle. Kello viiteen mennessä oli saatu selville, että lukuisille kauppiaille oli lähetetty kirjeitä, joihin sisältyi arvonantoa nauttivan henkilön suositus. Tähän rikolliseen huijaukseen syyllistyneestä henkilöstä on julkaistu etsintäkuulutus ja kiinniottopalkkio.”

Kepponen kopioitiin neljä kuukautta myöhemmin Bedford Streetillä. Se levisi muihin Englannin kaupunkeihin, ja suoritti pian maihinnousunsa Pariisiin, kunnes se alkoi esiintyä vaivaksi asti. 20 vuotta myöhemmin Hook tunnusti omaelämäkerrassaan. ”Minä sen tein. Kun vitsin kopioi, se lakkaa olemasta hauska. Kuka hyvänsä tyhmyri voi matkia mallista. Mutta ajatuksen ja toteutuksen omaperäisyydessä se kepponen oli mielestäni täydellinen.”