Vuonna 1644 30-vuotisen sodan tiimellyksessä tanskalainen Theodore Reinking julkaisi pamfletin Dania ad exteros de perfidia Suecorum (Kirje tanskalaiselta ruotsalaisten petturuudesta). Kirjoittaja valitti, että sodan seurauksena Tanskan loisto oli varjo entisestään ja syynä tähän olivat kirotut ruotsalaiset. Teos ei voinut kerskailla kovin kummoisella kirjallisella laadulla, mutta syytökset olivat siinä määrin osuvia, että Reinking heitettiin vankilaan jossa hänelle tarjottiin jalomielisesti kaksi vaihtoehtoa. Joko herra kirjailija menettäisi päänsä tai sitten hän söisi teoksensa. Reinking keitti niteestään sopan ja lusikoi sen mahaansa. Tähän päättyi paitsi hänen uransa kirjailijana ja poliitikkona, myös kokkina.

Raamatun Hesekiel (eli ilmeisesti 500-luvulla eKr) sai Jumalalta viestin välitettäväksi kovin erikoisessa muodossa. Herra antoi Hesekielille kirjakäärön, joka "oli kirjoitettu täyteen sisältä ja päältä, ja siihen oli kirjoitettu itkuvirret ja huokaukset ja voi-huudot". Hesekiel söi kirjakäärön, joka "oli minun suussani makea kuin hunaja" ja aloitti sen ravitsemana profetointitoimintansa.

Kriketin MM-kilpailujen alkaessa 1983 Wisden-krikettilehden arvostettu kommentaattori David Edward Frith nyrpisti nenäänsä Intian mukanaololle. "Intia ei ole maailman huipun tasolla. Sen ei pitäisi ottaa osaa MM-kisojen tapaiseen huipputurnaukseen", Frith tuhisi. Sanojensa vakuudeksi hän lisäsi "Jos Intia voittaa, syön nämä sanani."

Tämänkaltaisesta kannustuksesta ei koskaan voi seurata muuta kuin yksi ainoa asia. Totta kai Intia yllätti ja voitti vuoden 1983 maailmanmestaruuden.

Wisdenin syyskuun numeron 1983 kannessa ei komeillut Intian maailmanmestarijoukkue, vaan herra Frith, joka pureskeli artikkeliaan hampaittensa välissä. Palanpainikkeeksi Frith huuhteli sanansa alas kurkustaan viinillä.

ATK-guru Bob Metcalfe julkaisi Infoworld-lehden joulukuun numerossa 1995 synkän ja skeptisen arvelunsa internetin tulevaisuudesta. Netti ei näytä tuottavan tuloja. Se tuottaisi, jos olisi digitaalista rahaa, mutta sitähän ei ole. Jos netti aikoisi kilpailla esimerkiksi television kanssa, tarvittaisiin nopeita ja luotettavia yhteyksiä, mutta Amerikoissa on tarjolla lähinnä 28.8 kilon modeemilinjoja joita pyörittävät paikalliset puhelinyhdistykset, joilla ei ole aikomustakaan luopua monopolistaan. TCP/IP ei ole turvallinen protokolla. Kiistat verkon standardeista tekevät sen käyttökelvottomaksi. Ja kauniiksi lopuksi netti tukehtuu pornoon.

Seuraavana vuonna Bob Metcalfe tunki kyseisen kolumninsa tehosekoittimeen, silppusi sen tuusannuuskaksi, ja söi sen julkisessa tilaisuudessa.
Kuva http://www.infoworld.com/cgi-bin/displayNew.pl?/metcalfe/970421bobeat.htm

Tänä vuonna Italian vaalien aikana Napolissa äänestyspaikalle saapui 41-vuotias mieshenkilö, joka maan poliitikkoihin syvällisesti suivaantuneena ei käsitellyt äänestyslippuaan asianmukaisesti. Hän ilmoitti kohteliaasti paikalla olleille kansalaisille ja vaalivirkailijoille, mitä hän aikoo äänestyslipulleen tehdä. Sen jälkeen hän aukaisi suunsa ja söi sen. Toinnuttuaan ällistyksestä Napolin poliisi päätti sakottaa kyseistä herraa vaalimateriaalin turmelemisesta.