Englantilaisen yläluokan kujeet ovat aina olleet käsite jo sinänsä. Lordi Berners (1883-1950), säveltäjä, kirjailija ja eksentrikko, oli kuuluisimpia alan harrastajia.

Lordi Berners peri arvonimensä ja omaisuutensa isältään 1918, ja nautti nykyrahassa mitattuna 234 000 punnan vuotuisista tuloista. Nuori Berners, ennenaikaisesti kaljuuntuneena ja aina monokkeli kasvoillaan, saavutti suosiota säveltäjänä, ja kunnostautui myös nokkelilla sutkauksilla ja käytännöllisillä piloilla. Berners totesi T.E.Lawrencesta kuuluisat sanat "hän pakenee aina parrasvaloihin", ja kerran hän lavasti koko Wagnerin Ring-oopperasarjan esitettäväksi nukkekodissa.

Keppostelijana Berners oli ylittämätön. Eräillä kutsuilla hän lukitsi kaikki vessat ja heitti avaimet lampeen. Sota-aikana hän lähetti tekaistun kutsun Sybil Colefaxille, joka oli aikansa ärsyttävimpiä suhteilla kiipijöitä: "Mahtaisitteko olla tilaisuudessa saapua illalliselle huomisiltana. Kyseessä on hyvin vaatimaton illanvietto. Läsnä ovat vain Winston (Churchill) ja GBS (George Bernard Shaw). Minusta olisi tärkeää että he tapaisivat tällä hetkellä. Paikalla ei ole muita paitsi (Arturo) Toscanini ja minä." Luonnollisesti sekä allekirjoitus että osoite olivat lukukelvottomia.  

Muita Bernersin huvittelutapoja oli maalata kotinsa kyyhkyset pastelliväreillä ja pukea whippetinsä timanttikoristeisilla pannoilla. Hän maalasi muotokuvia hevosistaan, jotka poseerasivat hänelle kotinsa piirustushuoneessa, ja asennutti cembalon Rolls Roycensa etuosaan. 1935 hän rakennutti 50-metrisen tornin, Faringdon Follyn, josta hän mainitsi ylpeänä "tornin suurenmoisin ominaisuus piilee siinä, että se on kertakaikkisen hyödytön." Sitten hän asetti ovelle ilmoituksen: "Itsemurhaa yrittävät yleisön edustajat tekevät sen omalla vastuullaan."