1270294175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauskaa päästäistä.

Arvoisa yleisö, Suomen kansalaiset! Teillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa suomalaisen kevyen musiikin kehittymiseen. Yleisradiolla on meneillään äänestys, jossa valitaan yleisön äänillä 50 osallistujaa Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun ensimmäiseen vaiheeseen.

Tämähän ei vähempää voisi kiinnostaa, ellei kilpailuun osallistuisi herra Mauno Hakkila. Hän ansaitsee äänenne!

Miksikö?

1. Mauno Hakkila on suomalainen seniorikansalainen, joka edustaa juuri sitä ikäluokkaa, jolle nämä kilpailut on suunnattu.

2. Mauno Hakkila on esiintyjänä vilpitön ja rohkea.

3. Ääni Mauno Hakkilalle on ääni musiikkiteollisuuden pakkosyöttöä, broilereina kasvatettuja teennäisiä tähtiä ja muovista idolikulttuuria vastaan.

4. Mauno Hakkila on kansan syvistä riveistä lähtenyt ITE-taiteilija, jonka tulkinta löytää suositusta ja puhkikalutusta tangosta aivan uusia, ennenkuulemattomia ulottuvuuksia ja harvoin tavattua dekonstruktivistista laatua.

5. Ääni Mauno Hakkilalle on näpäytys kansalaisten rahoittamalle Yleisradiolle, joka valitsee euroviisuksi uiguurivenäläistä pseudo-etno-tanhu-ripaskaa äänestyksessä, jonka lopputulokset ovat yhtä peukaloituja.

Kuuntele ja äänestä: http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/tangomarkkinakilpailijat-2010/mauno-hakkila Muista: vain äänestämällä voit vaikuttaa!

Maunon CD-levyä odotellessamme joudumme tyytymään toiseen legendaariseen netti-ilmiöön: Karate-Pekka.

7.4. Uutta: Tangokilpailujen veteraani Mauno Hakkila kommentoi nettisuosiotaan: Metkalta tuntuu