Hetty (Henrietta) Howland Green (-1916) oli eläessään Yhdysvaltojen rikkain nainen ja järkyttävä saituri. Hän peri valtavan omaisuuden isältään, joka oli rikastunut valaanpyyntilaivastolla, mutta silti hän yritti saada itselleen myös tätinsä omaisuuden. Hän väärensi lahjoituskirjan, jolla yritti kumota testamentin, mutta hävisi oikeudessa. Hetty Greenin koko omaisuutta ei pystytty koskaan arvioimaan, mutta kuollessaan hänellä oli pelkästään eri pankkitileillä 31,5 miljoonaa dollaria.

Hetty Green oli pahansisuinen, eikä halunnut tuhlata rahaa saippuaan. Hän aina käytti hyvin vanhaa pitkää mustaa pukua, joka oli muuttunut kankaan alapuolelta liasta vihreäksi, ja sen alla hän käytti vanhoja sanomalehtiä sen jälkeen kun alushameet olivat kuluneet riekaleiksi. Kun puku oli riittävästi likaantunut, hän vei sen pesulaan, antoi määräyksen pestä siitä vain takapuolen, ja odotti sen aikaa alushameessaan.

Lapset pelkäsivät Hettyä ja juoksivat pakoon hänen edestään, koska hän näytti noidalta. Hän kantoi aina mukanaan kulunutta kangaslaukkua, joka oli täynnä murtuneita keksejä, joita sai kaupasta halvemmalla. Hän aterioi usein katukojuissa, joista sai piirakan viidellätoista sentillä. Hän ei pitänyt lounastaukoja, ja lämmitti rehupuuronsa toimiston lämpöpatterin päällä. Rehupuurosta hän sanoi saavansa voimia Wall Streetin susia vastaan. Kun hänen poikansa katkaisi jalkansa, Hetty toimitti hänet lääkärin sijasta köyhien terveysasemalle, missä hän näytteli kerjäläistä. Kerrotaan, että Hetty Green kulutti kerran tuntikausia etsiessään kahden sentin postimerkkiä, jonka hän hukkasi. Hän ei tuhlannut rahojaan asumiseen, vaan vuokrasi huoneita huokeimmista täysihoitoloista. Kaupungilla hän liikkui kanahäkistä kyhätyillä rattailla. Eräässä vaiheessa koko hänen toimistonsa sijaitsi hänen kangaskassissaan, ja hän suoritti liiketoimensa pankin lattialla. Pankki ei sanonut mitään, mikä saattoi johtua siitä, että Hetty Greenillä oli siellä kahden miljoonan dollarin tili.

Vanhemmiten Hetty Green alkoi pelätä yhä pahemmin tulevansa ryöstetyksi tai kaapatuksi. Hän alkoi peitellä jälkiään kuin salainen agentti. Hän harhautti mahdollisia seuraajia käyttämällä pitkiä kiertoteitä, palasi takaisin omia jälkiään, ja vaihtoi äkkiä kadun toiselle puolelle. Hän vakuutti itselleen, että hänen isänsä ja tätinsä oli kummatkin myrkytetty. 78-vuotiaana hän vannoi haastattelijalle, että hänen pitkäikäisyytensä ja terveytensä salaisuus on uunisipulit.

Läheisiään Hetty Green moitti ankarasti kaikesta mahdollisesta, minkä hän saattoi katsoa tuhlailuksi, ja hänen mielestään kaikki rahankäyttö oli sellaista. 1916 hänen ystävättärensä kreivitär Leary asui hänen luonaan. Eräs kreivittären palvelijoista sai noita-akasta tarpeekseen ja läksytti Hetty Greenin pahanpäiväisesti siitä, että tämä oli arvostellut kreivitärtä toistuvasti tuhlariksi. Tällainen ennenkuulematon julkeus oli liikaa Hetty-paralle, joka sai halvauskohtauksen ja kuoli. Jälkeenjääneen omaisuuden arvoksi arvioitiin "mitä tahansa 100 ja 200 miljoonan dollarin väliltä". 1998 hänet arvioitiin sijalle 36 kaikkien aikojen 40 rikkaimman amerikkalaisen listalla. Hän on listan ainoa nainen.