Kaikkien aikojen ällistyttävin jalkapallo-ottelu pelattiin 1994. Tapahtumalle tarjosi ainutlaatuiset puitteet Trinidadin ja Martiniquen isännöimä Shell Caribbean Cup ja etenkin turnauksen hieman poikkeavat säännöt. Olennaista tapahtumien kululle oli, että jatkoaikamaali laskettiin sarjataulukkoon kahdeksi maaliksi.

Ennen viimeistä peliä Barbados-Grenada A-lohkon tilanne oli kutkuttavan tasainen. Barbados oli hävinnyt Puerto Ricolle 1-0 ja Grenada oli voittanut Puerto Ricon 1-0. Jos Barbados menisi voittamaan Grenadan 1-0, kaikki joukkueet olisivat olleet tasapisteissä samalla maalierolla 1-1.  Tilanne oli uhkaava, suorastaan kauhistuttava. Ehkä juuri tätä silmälläpitäen oli kehitetty turnauksen erikoinen sääntö, että sarjataulukossa jatkoaikamaali laskettiin kahdeksi maaliksi. Grenada oli voittanut Puerto Ricon jatkoajalla. Niinpä Grenada johti lohkoa maalierolla 2-1. Näin oli vältetty kamala sotku ja saatu aikaan kahta kamalampi sotku Barbados-Grenada –ottelun loppuminuuteilla.

Barbadoksen olisi pitänyt voittaa Grenada kahdella maalilla varmistaakseen jatkopaikkansa. Puoliajalla Barbados oli jo hyvässä vauhdissa ja johti 2-0. Kaikki näytti hyvältä, kunnes 83. minuutilla Grenada kavensi 2-1. Grenadan miehistö ryhmittäytyi catenaccioon kaikkien 10 kenttäpelaajan voimin ja alkoi puolustaa maaliaan henkeen ja vereen. Barbados havaitsi nopeasti, että Grenadan puolustuksen murtamiseen ei ollut olemassa mitään keinoja. Viimeiset viisi minuuttia alkoivat. Barbados oli jäämässä alkulohkoonsa, ellei jollakin ihmeen konstilla sarjataulukkoon saataisi merkityksi kahden maalin voittoa.

Arvaatte varmaan…

Kyllä vain. Barbadoksen miehistö käänsi selkänsä hölmistyneille grenadalaisille. He pitelivät palloa, neuvottelivat keskenään, ja sijoittivat pallon tyylipuhtaalla kosketuksella harkitun kylmäverisesti omaan maaliinsa. Peli oli 2-2 ja ottelu oli menossa jatkoajalle, jossa maali merkitsisi kahta maalia sarjataulukossa.

Grenadalaiset kiehuivat raivosta, mutta sellaiseen ei ollut nyt aikaa. He tavoittelivat vimmatusti palloa ja kun se heidän haltuunsa joutui, he vuorostaan lähtivät innolla hyökkäämään kohti omaa maaliaan. Barbados ehti tajuta mitä oli tapahtumassa, joten viimeisen viiden minuutin aikana nähtiin kaikkien aikojen peliä. Grenada yritti vimmatusti tehdä omaa maalia, mutta uhrautuvasti pelanneet barbadoslaiset tekivät kaikkensa pitääkseen vastustajansa maalin koskemattomana. Grenadan maalivahdille tarjoutui tilaisuus heittää pallo omaan maaliin, mutta barbadoslaisen puolustajan oikea-aikainen sijoittuminen pelasti tilanteen. Kun oman maalin tekeminen ei luontunut, niin Grenada alkoi pelata toiseenkiin suuntaan. Grenada yritti pelata kahteen maaliin yhtä aikaa ja barbadoslaiset hajaantuivat puolustamaan kumpaakin maalia. Lopulta tuomarin vihellys päätti värikkään ottelun varsinaisen peliajan ja lähdettiin jatkoajalle, joka päättyi ensimmäiseen maaliin. Sen maalin teki Barbados, jonka hivenen erikoinen ottelutaktiikka tuotti näin tavoitellun lopputuloksen.

1.Barbados      2  1  0  1  4- 3  3
2.Grenada       2  1  0  1  4- 4  3
3.Puerto Rico   2  1  0  1  1- 2  3

Jatkolohkossa Barbados ei enää venynyt yhtä komeisiin suorituksiin kuin alkulohkossa Grenadan maalia varjellessaan. Se jäi jatkolohkon kolmanneksi ja mitalipelien ulkopuolelle.

Barbados ei tietenkään tehnyt ennätystä omien maalien tekemisessä. Kunnia siitä ja alan rikkomaton ennätys kuuluu aivan muille.

Marraskuussa 2002 Madagaskarin jalkapalloliitto asetti toimitsijakieltoon Stade Olympique de L'Emyme -seuran valmentajan ja pelikieltoon neljä joukkueen pelaajaa. Rangaistukset olivat perua lokakuussa 2002 pelatusta Madagaskarin pääsarjan ottelusta, jossa joukkue teki 149 omaa maalia ja hävisi AS Ademalle 0-149. Kyseessä on pääsarjatason jalkapalloilun maailmanennätys.

Stade Olympique de L'Emyme (SOE) protestoi omalaatuisella tempauksellaan erotuomaritoimintaa vastaan. Joukkue katsoi kärsineensä vääryyttä neljän joukkueen lopputurnauksessa, joka päättyi AS Ademan mestaruusjuhliin. SOE oli puolustava mestari. Tapaus johti hetkellisesti Madagaskarin lajiliiton hajottamiseen, mutta liitto on sittemmin palannut toimeensa.